erato90 - komentarze |
Sorki, że się nie odzywałam ostatnio, ale ciągle nie miałam czasu na wpisy. Teraz tylko nauka i nauka... nie ma chwili wytchnienia. W jeden dzień musiałam przeczytać "Syzyfowe prace" Żeromskiego, ale dzięki mojemu wspaniałemu ![]() ![]() ![]() Jestem załamana pod względem nauki. W czwartek i w piątrek mam próbne egzaminy. Takie wewnętrze, wymyślane przez nauczycieli z mojej szkoły, ale już wielce i oficjalnie nazywane są "egzaminami próbnymi". Po co tyle ceregieli i stresów...? Nie rozumię tych dorosłych... ![]() Wiecie co bym chciała? Chciałabym zobaczyć tą nową część "Gwiezdnych Wojen". Nigdy się tym specjalnie nie interesowałam. Oglądałam parę (dwie konkretnie) części, ale jakoś mi to nie leżało. Natomiast teraz z miłą chęcia poszłabym do kina. Może tylko po to, żeby zobaczyć świetne efekty specjalne. Ale postawiłam sobie jeden wielki cel: muszę iść do kina na "Kingdom of Heaven", czyli spolszczone "Królestwo Niebieskie". Występuje tam mój kochany Orli ![]() Ostatnio kupiłam sobie gazetę, w której był jego plakat. Leżał tam, jakby to powiedzieć... nagi do połowy ![]() Cóż mam jeszcze powiedzieć... może sypnę pozdrowieniam...? No to tak... Pozdrowienia przesyłam dla: - pani z fizyki, która często daje mi w kość, ale mnie lubi, z szczególnym wspomnieniem dzisiejszego kółka fizycznego ![]() - pani z biologii, która przesunęła nam dzisiejszą kartkówkę z krzyżówek genetycznych - niestety tylko na jutro ![]() - pani z polskiego, która wyszła z klasy na pół lekcji i zostawiła nam klucz zadań na czwartkowy egzamin próbny ![]() ![]() - i szczególe w tym momencie pozdrowienia dla kolegi z klasy, który złamał sobię niedawno nogę w trzech miejscach ![]() |
|
Tak napisali inni: |
05.07.2005 :: 16:10 :: ludwik.warynski.net![]() ![]() |
18.05.2005 :: 19:46 :: a2.czuchow.mikemi.net The best friend Ale jaja! Z tym kluczem do zadań to naprawdę... no ale to tylko świadczy o niesamowitej inteligencji naszych kochanych nauczycieli.... |
Talk.pl :: Wróć |